Nemzetközi edzőtábor Zágrábban Doshu Soke Yoshinao Nanbu vezetésével

<< Vissza

Hazánk nanbudokái is részt vettek a 2015. december 11-13. között - immáron sokadik alkalommal megrendezett - Zágrábi Nemzetközi Edzőtáborban, melyet a stílus alapítója, Doshu Soke Yoshinao Nanbu vezetett. Idén is számos országból, a teljesség igénye nélkül többek közt Szlovéniából, Bosznia Hercegovinából, Franciaországból, Spanyolországból, Svájcból, Norvégiából is érkeztek résztvevők a harcművészeti ismeretek elmélyítése és a közös edzés öröme miatt.

Az edzőtábor során a CINDA (Nemzetközi Versenybírói Bizottság) elnökének vezetésével bírói szeminárium is megrendezésre került, melyen minden magyar nanbudoka részt vett, elmélyítve ismereteiket a versenyszabályok, bírói gyakorlatok terén.

A magyar csapat a kecskeméti Free Line SE és a budapesti NanBudoPest SE tagjaiból állt, akikkel Király József, a Magyar Nanbudo Szövetség elnöke, a WNF (World Nanbudo Federation) korábbi elnöke is ellátogatott az eseményre. A magyarok ismét bizonyíthatták magas szintű technikai ismereteiket, felkészültségüket az alapító mester előtt.