Újabb sikeres sportágválasztón túl...

<< Vissza

Szeptember 19-20-án 15. alkalommal került megrendezésre a Nagy Budapesti Sportágválasztó. A nanbudo harcművészetet a budapesti NanBudoPest Se csapata képviselte, a Magyar Nanbudo Szövetség támogatásával és a kecskeméti Free Line Se nanbudokáinak segítségével. A pénteki napon a szövetség elnöke, Renshi Király József (7. dan) és a szövetség titkára, Irsa Katalin is tiszteletét tette az eseményen.

A két napos rendezvényen - köszönhetően sportolóink áldozatos és kitartó munkájának - több száz érdeklődő kipróbálhatta a nanbudot, és ízelítőt kaphatott a széles technikai repertoárból, illetve személyesen is megtapasztalhatta, hogy milyen hangulatban zajlanak az edzések.

A rendezvény óta eltelt idő alatt számos érdeklődő keresett már meg bennünket, és csatlakoztak edzéseinkhez. Mindez a rendezvény létjogosultságát és sikerét is igazolja.

Kedvcsinálónak itt találhatók a rendezvényen készült videófelvételek a színpadi fellépéseinkről, és egy rövid videóanyag, ami a nanbudos sátornál készült:Facebook oldalunkon megtalálhatják a sátrunknál készült fotókat is: http://facebook.com/nanbudozniszeretnek