Beszámoló a 2016-os zágrábi edzőtáborrólDecember 16-18 között idén is megrendezésre került a Nanbudo alapító mestere, Doshu Soke Yoshinao Nanbu által vezetett nemzetközi edzőtábor Zágrábban.


Részletek >>

Edzőtábor Leo Rafolt 9. Danos mester vezetésével

2016. november 4-6-án (péntek-vasárnap) a Magyar Nanbudo Szövetség Kecskeméten Leo Rafolt 9. Danos mester vezetésével edzőtábort rendez, a részleteket a képre kattintva olvashatjátok.

Interjú Drabon Zsófival, a NanBudoPest SE versenyzőjével
Részletek >>

Fantasztikus eredmények a Nanbudo Világbajnokságon2016. július 22-24. között került megrendezésre a Nanbudo Világbajnokság a spanyolországi Platja D'Aro városában. Hazánkat hat nanbudo mester; Kovács Aletta (3. dan), Patla Viktor (2. dan), Szilvási Máté (2. dan), Drabon Zsófi (1. dan), Ambrus Csenge (1. dan han) és Sándor Előd (1. dan han) képviselte, akiket Süveg Tibor (7.dan) készített fel a megmérettetésre.


Részletek >>

Nyári időszámítás - Szabadtéri edzések!A Jump Fitness és Bázis edzőtermekben véget értek az edzések, legközelebb szeptemberben várjuk az érdeklődőket ezeken a lokációkon. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nyáron nem lesz lehetőség Nanbudozni! Augusztustól szabadtéri edzésekkel várunk mindenkit sok szeretettel:

Helyszín: Városliget, NapozórétEdzésidőpont: Szerda, 18:00-20:00

Edzésvezető: Süveg Tibor (7.dan)

További információkkal Süveg Tibor vezetőedző tud szolgálni:

Telefonszám: +36 70/490-3533
E-mail: suvegtibor@gmail.com

Többszörösen ünnepeltek a NanbudoPest SE tagjai a hétvégén Horvátországban2016. május 21-22-én került megrendezésre immáron 14. alkalommal a horvátországi Marija Bistricán a Bonsai Liga nevű versenysorozat záró fordulója, a Zdravko Mikuš Emlékverseny, mely a bistricai klub elhunyt edzőjének állít emléket. A marija bistricai klub idén ünnepli 25 éves fennállását, amihez a NanbudoPest SE ezennel is szívből gratulál!


Részletek >>

Bonsai Liga 2015/2016 - második fordulóFebruár 27-én szombaton hajnalban a Magyar Nanbudo Szövetség 7 fővel elindult Budapestről, hogy részt vegyen a Zágrábban megrendezésre kerülő nemzetközi Bonsai Liga utolsó előtti fordulóján. A megmérettetésen a magyar csapat mind kata (formagyakorlat), mind ju randori (küzdelem) kategóriában remekül szerepelt.


Részletek >>

Sikeres övvizsga2016. január 31-én sportolóink a Magyar Nanbudo Szövetség övvizsgáján vettek részt. A vizsga a kecskeméti Hakkoda Dojo-ban került megrendezésre. Az övvizsgán Hanshi Király József (8. dan) elnökölt, aki a Magyar Nanbudo Szövetség valamit a kecskeméti Free Line SE elnöke. Vezetőedzőnk, Renshi Shinan Süveg Tibor (7. dan) vezette le az övvizsgát, melyet minden résztvevő sikeresen teljesített.


Részletek >>

Cikkek 2015-ből

Cikkek 2014-ből

Aktuális hírek