Nemzetközi edzőtábor Zágrábban Doshu Soke Yoshinao Nanbu vezetésével

Idén december 12-14-ig került megrendezésre immáron sokadik alkalommal a nanbudos világban méltán híres nemzetközi zágrábi edzőtábor, melyet a nanbudo alapító mestere, Doshu Soke Yoshinao Nanbu vezetett.


Részletek >>

Bonsai Liga 2014/15: második forduló

November 22.-én szombaton került megrendezésre Zágrábban (Horvátország) a Bonsai Liga 2014/15-ös évadának második fordulója. Egyéni kata (formagyakorlat) és ju randori (küzdelem) versenyszámokban indulhattak 16 év feletti nanbudokák.


Részletek >>

Közép-keleti elemekkel fűszerezett bemutató

Korábbi hírünkhöz kötődően megérkezett a boszniai edzőtábor szombat esti bemutatóján készült, rendhagyó technikákkal tarkított videofelvétel:

NanBudoPest SE edzöi Banja Lukán

Immáron kilencedik alkalommal került megrendezésre október 24. és 26-a között nemzetközi edzőtábor a helyi klub szervezésében Banja Lukán, mely várost Bosznia-Hercegovina kulturális központjaként tartják számon.


Részletek >>

Új kezdöcsoport Örmezön!

2014. november 4-étől az Őrmezei Református Gyülekezet által biztosított teremben új kezdőcsoportot indítunk. Minden kedves érdeklődőt várunk keddenként 16:30-18:00, valamint pénteken 18:00-19:30 között. Az első edzés ingyenes, próbáljátok ki a nanbudot immáron Budán is!

Cím: 11. kerület, Kérő utca 3.
Edzésvezető: Szabó Botond
Telefon: +36 20/458-5572
E-Mail: botond87@gmail.com


Részletek >>

Elindult a Bonsai Liga 2014/15-ös évada

Október 18-án, szombaton került megrendezésre Zágrábban (Horvátország) a Bonsai Liga 2014/15-ös évadának első versenye. Egyéni kata (formagyakorlat) és ju randori (küzdelem) versenyszámokban indulhattak 16 év alatti fiatalok.


Részletek >>

Norvég nanbudokák Budapesten

2014. október 5-én 27 fős norvég nanbudo küldöttség érkezett Budapestre, hogy egy hétig maradva tapasztalatokat cserélhessenek a magyar nanbudokákkal és kölcsönösen elősegítsék egymás fejlődését. Az edzéseket Stig Hansen (7. dan), Süveg Tibor (6. dan), Ronnie Hagen (6. dan), valamint az esemény hírére Horvátországból ideutazó Branko Uzarevic (6. dan) vezették felváltva.


Részletek >>

Japán nap az Örmezei Református Gyülekezetnél

2014. október 4-én, szombaton a NanBudoPest SE sportolói Őrmezőn tartottak bemutatót és próbafoglalkozást az Őrmezei Református Gyülekezet meghívására a "Japán nap" elnevezésű programjuk keretén belül.


Részletek >>

Újabb sikeres sportágválasztón túl...

Szeptember 19-20-án 15. alkalommal került megrendezésre a Nagy Budapesti Sportágválasztó. A nanbudo harcművészetet a budapesti NanBudoPest SE csapata képviselte, a Magyar Nanbudo Szövetség támogatásával és a kecskeméti Free Line Se nanbudokáinak segítségével. A pénteki napon a szövetség elnöke, Renshi Király József (7. dan) és a szövetség titkára, Irsa Katalin is tiszteletét tette az eseményen.


Részletek >>

A nanbudosok idén is a NÍVÓ Díjra hajtanak a Nagy Sportágválasztón

Idén szeptemberben 15. alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nagy Sportágválasztó, melynek keretén belül több, mint 100 sportágat próbálhatnak ki a kicsik és nagyok. Tavaly szeptemberben a Magyar Olimpiai Bizottság tagjai is beálltak az edzésünkre, és a Magyar Nanbudo Szövetségnek ítélték oda a MOB NÍVÓ Díját, amit a legkreatívabb sportágnak szoktak adományozni.

Mi idén is ott leszünk, gyertek ti és próbáljátok ki a nanbudot!

Helyszín: MERKAPT Sportközpont, X. ker. Maglódi út 12/a
Részletek: http://www.sportagvalaszto.hu


Részletek >>

Sikeres övvizsga

2014. július 13-án rendezte meg a Magyar Nanbudo Szövetség a szokásos nyári övvizsgáját a kecskeméti Hakkoda Dojoban, melyen három budapesti nanbudoka is részt vett.


Részletek >>

Beszámoló a 2014-es zágrábi edzőtáborról

Június 27-29-én Zágrábban vezetett edzőtábort a spanyol Shihan Sergio Medina (6. Dan) a helyi Sunce Nanbudo Klub meghívására.


Részletek >>

Nanbudo bemutató és próbaedzés Kállón a Gyermeknapon

A kállói II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 2014. június 6-án tartotta gyermeknapi rendezvényét, melyre a NanBudoPest SE sportolói és edzői is meghívást kaptak.


Részletek >>


Cikkek 2015-ből

Aktuális hírek