Bonsai Liga 2015/2016 - második forduló

<< Vissza

Február 27-én szombaton hajnalban a Magyar Nanbudo Szövetség 7 fővel elindult Budapestről, hogy részt vegyen a Zágrábban megrendezésre kerülő nemzetközi Bonsai Liga utolsó előtti fordulóján. A megmérettetésen a magyar csapat mind kata (formagyakorlat), mind ju randori (küzdelem) kategóriában remekül szerepelt.

A NanBudoPest SE tagjai közül formagyakorlat kategóriában Knolmár Virág 2., míg Benedek Kinga 3. helyezést ért el a 16-18 évesek kategóriájában. Küzdelemben Kinga 2., Virág 3. lett, a felnőtt mezőnyben pedig Pete Dominika állhatott a dobogóra 3. helyezésével.

A kecskeméti Free Line SE-t Sándor Előd és Kovács Aletta képviselte. Előd formagyakorlatban 2. helyezést ért el a 16-18 évesek között, míg Kovács Aletta szintén formagyakorlatban a felnőttek között első lett. A felkészülését Budapesten folytató Kovács Aletta sérülés miatt sajnos kénytelen volt feladni küzdelmeit.

A bírói testületben Süveg Tibor – a budapesti csapat versenyedzője - nemzetközi vezetőbíróként, Stúber Gyöngyi asztalvezető bíróként, Kovács Aletta pedig mérkőzésvezető bíróként is szerepelt, ezúttal is számos elismerésre téve szert kiemelkedő munkájukkal.

Ezúton is gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőiknek!