Többszörösen ünnepeltek a NanbudoPest SE tagjai a hétvégén Horvátországban

<< Vissza

2016. május 21-22-én került megrendezésre immáron 14. alkalommal a horvátországi Marija Bistricán a Bonsai Liga nevű versenysorozat záró fordulója, a Zdravko Mikuš Emlékverseny, mely a bistricai klub elhunyt edzőjének állít emléket. A marija bistricai klub idén ünnepli 25 éves fennállását, amihez a NanbudoPest SE ezennel is szívből gratulál!

Egyesületünk nanbudokái rendszeresen látogatnak külföldi eseményeket, edzőtáborokat és nemzetközi versenyeket. Versenyzőként és edzőként is egyaránt megállják a helyüket és jelentős eredményekkel gazdagítják klubunk „dicsőségfalát”.

Sok szép küzdelmet és formagyakorlatot láthattunk a hétvége folyamán, mellyel a versenyzők méltóan reprezentálták a nanbudo szellemiségét. A versenysorozaton résztvevő bírói gárda célja továbbra is a felnövekvő ifjú versenyzők támogatása és biztatása, valamint az idősebb és rutinosabb versenyzők tovább fejlesztése volt.

Magyarország nanbudokái ismét kiválóan szerepeltek a két napos versenyen, melyhez gratulálunk! Eredményeiket az alábbi táblázatok foglalják össze.

A nemzetközi bajnokság bírái között hazánk is képviseltette magát: Süveg Tibor (7. Dan) kansaként, Drabon Zsófi (1. Dan) tatami bíróként, Szabó Botond (1. Kyu) és Stúber Gyöngyi (1. Kyu), pedig asztali bíróként.